Keramické dřezy nejsou v našich kuchyních tak časté, o to ale působí luxusněji! Užijte si jejich neokoukaný design, snadnou údržbu, hygieničnosti i odolnost vůči vysokým teplotám!

Plánujete novou kuchyňskou linku? Okouzlila vás možnost výroby kuchyně na míru? Rekonstruujete? Ať tak, či onak, možná budete uvažovat o koupi nového dřezu. Nechte stranou klasický nerez a nechte si zpracovat 3D vizualizaci vaší kuchyňské linky a dosaďte do ní nadčasový keramický dřez. Svoji novou kuchyni budete milovat!

Kvalitní dřez je důležitým bodem kuchyňské linky

Výběr dřezu nepodceňujte. Přeci jen tvoří velmi významnou část vaší kuchyňské linky a nevyužíváte ho jen k napouštění vody do varné konvice. Mytí potravin, slévání horké vody ze špaget či brambor, mytí nádobí, kvapné přepírání skvrny z rajské omáčky z halenky… těch chvilek, kdy dřez hraje hlavní roli je nespočet. 

Současný trh nabízí širokou škálu dřezů a každý má něco do sebe. Stálicí v oblíbenosti jsou nerezové dřezy, které snad nikdy nevyjdou z módy. Jsou klasikou nejen z estetického hlediska, ale těší se popularitě i kvůli svým vlastnostem. Jsou totiž velmi odolné. Nicméně vzhledem k tomu, že jsou kuchyňské dřezy velmi namáhaným prvkem kuchyně a stále chceme, aby naše kuchyňská linka nebyla jen funkční, ale také velmi (a to bychom klidně podtrhnuli) stylová, přichází trh stále s něčím novým! 

Keramické dřezy jsou hitovkou moderních kuchyní

Hitem současného interiérového designu je keramika – tedy keramické dřezy. Vypadají božsky, ale protože se nacházíme v kuchyni, prostoru, kde vše musí být maximálně funkční a praktické, zmiňme nejdříve vlastnosti keramických dřezů. 

Ačkoliv bílé keramické dřezy mohou vypadat, že „je na nich všechno vidět“, opak je pravdou. Jejich benefitem je především snadná údržba. Neohrozí je skoro nic – ani mycí prostředky, ani kyseliny – octy, citrónová šťáva apod. Povrchová glazura je zcela neporézní, takže vynikají vysokou hygieničností. 

Keramické dřezy Blanco – kuchyňské studio Kuchyně Kuchař nabízí top kvalitu!

Kvalita předávaných kuchyní je pro nás prioritou, a proto spolupracujeme s firmou Blanco, jedním z předních výrobců kuchyňských dřezů. I tento výrobce má ve své nabídce překrásné keramické dřezy. K jejich výrobě využívá speciálně upravený materiál, a to keramiku PuraPlus®. A čím je speciální? Je hydrofobní, to znamená, že voda z povrchu odperlí a nečistoty nepřilnou. 

Protože do dřezu často vyléváme horkou, i vroucí vodu, je třeba zdůraznit, že keramické dřezy jsou zcela odolné vůči vysokým teplotám. Teplotního šoku se tyto dřezy „neleknou“. Jsou vypalovány při teplotách okolo 1200 °C, dle Blanco tedy do dřezu můžete bez obav vkládat i horké hrnce a pánve (až do 280 °C). Vzhledem k vysoké kvalitě použitých materiálů jsou keramické dřezy odolné i vůči nárazům.

Aby měla kuchyňská linka šmrnc!

A konečně design! Z hlediska estetiky jsou keramické dřezy naprosto výjimečné. Nadčasové a přitom trendy. Pokud se vám zdají nerezové dřezy fádní a chcete změnu, rozhodně bychom doporučili keramický dřez. Jeho velkým plusem je stálobarevnost i při přímém působení slunečního záření.

A kde se budou keramické dřezy vyjímat? Volbou číslo jedna jsou do rustikálních kuchyní, kde společně s masivním dřevem tvoří dokonalý harmonický celek. Působí elegantně, ale zároveň se jedná o přírodní materiály.

Keramický dřez, perla moderní kuchyně – vybírejte z barev i tvarů

Keramický dřez ale patří i do moderního minimalistického interiéru. Vybírejte mezi různými barvami povrchové glazury a rozličnými tvary. Blanco keramické dřezy nemusí být jen bílé nebo černé. V nabídce jsou i odstíny „basalt“, který má dle našeho názoru nejblíže k antracitové barvě, a „magnolie lesklá“, ta je pro nás zase takovou příjemnou vanilkovou. Společně najdeme keramický dřez, který vaší kuchyni bude slušet. 

Keramické dřezy jsou právem exkluzivním zbožím. Vypadají skvěle a mají skvělé užitné vlastnosti. Kdo se rozhodne ozdobit kuchyňskou linku právě tímto klenotem, nebude litovat. Líbí se vám keramické dřezy? Zavolejte k nám a probereme více. Třeba i to, jak by se tento jedinečný dřez vyjímal ve vaší kuchyni.

Pojďme do toho společně

Přijde Vám naše nabídka zajímavá? Chcete se na něco zeptat nebo domluvit schůzku?